Pankartçı doktora 'tokat' gibi cevap!

Pankartçı doktora 'tokat' gibi cevap!

Pankartlarla elektrik hırsızlığını teşhir eden Alfa Tıp Merkezi kurucusu Op. Dr. Abdullah Karaca'ya eski çalışanından tokat gibi cevap geldi.

MEDYA EGE - İzmir'in Bornova ilçesinde faaliyet gösteren Alfa Tıp Merkezi ve merkezin jeneratörünü kaçak kullanan mobilya mağazasıyla aralarındaki husumet, uzun süredir sosyal medyada ve basında konuşuluyordu. Tıp Merkezi'nin altında bulunan mobilya mağazasının elektrik hırsızlığına karşı hukuki yollara giden Alfa Tıp Merkezi, diğer yandan da mobilya mağazasının hemen üstüne pankartlar asarak haksızlığı, hırsızlığı kamuoyuna şikayet eden paylaşımlarda bulundu.

Sosyal medyada oldukça geniş yer kaplayan iki işletme arasındaki elektrik hırsızlığı iddiası, asılan pankartlarla bir anda ilgi odağı haline geldi. Alfa Tıp Merkezi kurucusu Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Abdullah Karaca, sosyal medya hesabından geçtiğimiz hafta asılan pankartların sayısını arttırarak yeniden paylaşımda bulundu.

780x411-cerrahi-oncesi-iyi-bir-planlama-yapilmali-1663947738218.jpeg

Dr. Karaca'nın bu sosyal medya paylaşımına, önceden sosyal medya gündemi olan elektrik olayıyla ilgili çok sayıda yorum yapıldı. Bu yorumlardan birisi ise hırsızlıkla ilgili değil, hak arayışı içinde olduğunu iddia eden Op. Dr. Abdullah Karaca'nın başında bulunduğu Alfa Tıp Merkezi'yle ilgiliydi.

'İrem' ismindeki yorumcu, Alfa Tıp Merkezi'nde çalıştığını ve küçülme politikası adı altında bir çok kişiyle birlikte işten çıkartıldığını belirten yorumunda, "Bunlarla uğraşıp pankart yaptıracağına insanların hakkını yemeyin önce küçülmeye gidiyoruz diyor tonla insanı işsiz bıraktınız be bir günde hem de kalkmışlar şimdi haktan hukuktan bahsediyorlar 6 aylık hamile halimle işten çıkarttılar" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada, İrem'in hak arayan Op. Dr. Abdullah Karaca'ya tokat gibi düşen bu mesajı, kısa sürede çok beğeni aldı. Dr. Karaca, olumsuz yorum üzerine sosyal medya üzerinde yaptığı hak arayışı paylaşımını kaldırmak zorunda kaldı.

basliksiz-1.jpg

whatsapp-image-2024-07-09-at-15-56-25.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.