Sağlık-Sen'den Alsancak ADSM açıklaması

Sağlık-Sen'den Alsancak ADSM açıklaması

Memur-Sen İzmir İl Başkanı ve Sağlık-Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Gencer Yılmaz, Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde Mobbing uygulandığını ve sendika temsilcisi İnan Korkmaz’ın çeşitli iftiralara maruz kaldığını belirtti.

Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak, son dönemde ADSM’de yaşanan ve kamuoyuna yansıyan mobbing ve iddialar hakkında açıklama yapma gereği duyduklarını belirten Yılmaz, “İzmir Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde görev yapan bir bayan Müdür Yardımcısı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürüne, çalışanlara ve Sağlık-Sen temsilcimiz İnan Korkmaz'a yönelik Mobbing ve iftiralarda bulunmaktadır. Konu ile ilgili incelemesi devam eden bir müfettiş soruşturması olmasına rağmen ilgili Müdür Yardımcısı kurumda sorun çıkarmaya ve İftira boyutunu aşan asılsız iddialarda bulunmaya devam etmektedir. Temsilcimiz İnan Korkmaz’a karşı yapılan bu iftira kampanyasını şiddetle kınıyoruz” diye konuştu.

gencer-yilmaz-memursen-il-baskani.jpeg

Söz konusu müdür yardımcısının soruşturmada görevli müfettişlere kendisini mağdur göstermeye çalıştığını iddia eden Sağlık-Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Gencer Yılmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Kendisini kişilerle uğraşmadan sadece görevinin gereklerini yapmaya davet ediyoruz. Bu yaptıklarının bir tek nedeni var oda, devam eden soruşturmada Müfettişlere kendini mağdur göstermeye çalışmaktır. Biz inanıyoruz ki yapılan soruşturmada en doğru karar zaten verilecektir. Bu süreç içerisinde tıpkı bir tiyatro oyunu oynayarak başkalarına suç isnat etmeye çalışmak, onları suçlu yapmaz. Olayların tamamını güvenlik kameraları kayıt etmektedir. Biz kurumda çalışan diğer tüm çalışanlar ile de görüştük. Hepsi benzer şekilde, müdür yardımcısının sürekli olarak sorun çıkardığını ve haksız iftiralarda bulunduğunu ifade ederek, bu durumun iş yerinde büyük bir huzursuzluk yarattığını belirttiler. Sağlık-Sen İzmir 1 Nolu Şube olarak yaşanan olayların takipçisi olacak ve mobbing iddialarının aydınlatılması için her türlü hukuki süreci başlatacağız. Temsilcilerimize yapılan mobbing ve atılan iftiralar çalışma barışını bozan çok ciddi sorunlardır. Bir an önce sorumluların cezalandırılması gerekmektedir. İl Sağlık Müdürlüğümüzün bu bayan ile ilgili hızlıca bir tedbir kararı almasını ve bir an önce cezalandırılmasını bekliyoruz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.