Seferiçınar Yaş Alma Merkezi'nde çalışmalar aralıksız sürüyor

Seferiçınar Yaş Alma Merkezi'nde çalışmalar aralıksız sürüyor

Seferihisar Belediyesi, hizmete açtığı Yaş Alma Merkezi’nde üyelerine yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda yapılan 'Meslek Sohbetleri' buluşmalarında, katılımcılara yerel tohum bilgilendirilmesi yapıldı.

MEDYA EGE - Sosyal belediyecilik alanındaki çalışmalarıyla dikkat çeken Seferihisar Belediyesi'nin, 50 yaş ve üzeri vatandaşlar için hizmete aldığı Seferiçınar Yaş Alma Merkezi'nde çalışmalar aralıksız sürüyor. Günden güne göç almaya devam eden ve eski neslin varlığına da değer veren Seferihisar'da, yaş alma merkezi yoğun ilgi görüyor.

1-003.jpeg

50 Yaş ve üzeri Seferihisarlı vatandaşların kendi yaşıtları ile hem sağlık hem sosyalleşme adına bir araya geldikleri merkezde, Satranç, Akıl Oyunu, Okuma grupları, Felsefe etkinliği, Müzik/koro grubu, Doktor bilgilendirme hizmeti, Psikolojik danışmanlık ve Aile danışmanlığı, Beslenme Uzmanı, Fiziksel aktivite, Doğa yürüyüşü, yazma atölyesi yer alıyor.

Bu kapsamda yapılan 'Meslek Sohbetleri' buluşmalarında, belediyenin Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü'nce katılımcılara yerel tohum bilgilendirilmesi yapılarak yerel tohum dağıtıldı. Vatandaşlar, gerçekleşen etkinlikten memnuniyet duyduklarını ifade etti.

2-002.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.