Seferiçınar Yaş Alma Merkezi'nde 'sağlıklı' söyleşi

Seferiçınar Yaş Alma Merkezi'nde 'sağlıklı' söyleşi

Seferihisar Belediyesi, Seferiçınar Yaş Alma Merkezi’nde üyelerine yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda yapılacak 'Sağlıklı Haftalar' söyleşisinde, katılımcılar kronik hastalıklarda akılcı ilaç kullanımı konusunda bilgilendirilecek.

MEDYA EGE - Sosyal belediyecilik alanındaki çalışmalarıyla dikkat çeken Seferihisar Belediyesi'nin, 50 yaş ve üzeri vatandaşlar için hizmete aldığı Seferiçınar Yaş Alma Merkezi'nde çalışmalar aralıksız sürüyor. Günden güne göç almaya devam eden ve eski neslin varlığına da değer veren Seferihisar'da, yaş alma merkezi yoğun ilgi görüyor.

50 Yaş ve üzeri Seferihisarlı vatandaşların kendi yaşıtları ile hem sağlık hem sosyalleşme adına bir araya geldikleri merkezde, söyleşilerin yanı sıra Satranç, Akıl Oyunu, Okuma grupları, Felsefe etkinliği, Müzik/koro grubu, Doktor bilgilendirme hizmeti, Psikolojik danışmanlık ve Aile danışmanlığı, Beslenme Uzmanı, Fiziksel aktivite, Doğa yürüyüşü, yazma atölyesi de yer alıyor.

Bu kapsamda Eczacı Esra Özdağ'ın konuk olacağı 'Sağlıklı Haftalar' söyleşisinde, katılımcılar kronik hastalıklarda akılcı ilaç kullanımı konusunda bilgilendirilecek. Seferihisar Belediyesi'nin sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada, etkinliğin 27 Eylül Cuma günü saat 15.00'te yapılacağı aktarıldı.

gyebrxxwiaa803a.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.