Seferihisar Belediyesi tertemiz bir kent yaratıyor

Seferihisar Belediyesi tertemiz bir kent yaratıyor

Seferihisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçede temizlik seferberliğini sürdürüyor.

MEDYA EGE - Vatandaşların daha estetik, temiz ve güvenli bir ilçede yaşayabilmeleri için hizmetlerine devam eden Seferihisar Belediyesi, temizlik çalışmalarında hız kesmiyor. Bu kapsamda Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri iş birliğinde, Ürkmez ve Doğanbey bölgelerinde temizlik çalışması gerçekleştirdi.

gyzt4baamaabnss.jpeg

Öte yandan Seferihisar Belediyesi, çevre bilinci konusunda farkındalık yaratmak için halkı temizlik seferberliğine davet etti. Temizlik seferberliği, 27 Eylül Cuma günü saat 15:00’te Seferihisar Belediyesi Düğün Salonu önünde başlayacak. Burada toplanacak gönüllüler, belediye personeli ile birlikte ilçenin çeşitli bölgelerinde temizlik çalışması yapacak.

gyzt3-cxmaaxnn3-001.jpeg

'Seferihisar Çiçek Gibi' sloganından hareketle düzenlenen etkinlikte, tüm ilçe halkı ve belediye personeli el ele vererek Seferihisar'ın sokaklarını temizleyecek.

Sosyal medya hesabı üzerinden etkinliğe ilişkin paylaşımda bulunan Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, yaptığı açıklamada, "Seferihisar hepimizin evi. Bu etkinlik ile hem çevreye olan sorumluluğumuzu yerine getiriyor hem de toplumun her kesimini çevre bilinci konusunda harekete geçirmeyi hedefliyoruz. Tüm komşularımızı bu anlamlı etkinliğe katılmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.