Seferihisar'da afet eğitimleri devam ediyor

Seferihisar'da afet eğitimleri devam ediyor

Seferihisar Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü'ne bağlı uzman ekipler tarafından, mahallelerde verilmeye başlanan Afet Bilinci ve Farkındalık eğitimleri, Gölcük'te devam etti.

MEDYA EGE - İlçedeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Seferihisar Belediyesi'nin mahallelere taşıdığı ve ilki Çamtepe Mahallesi Köy Kahvesi'nde verilen Afet Bilinci ve Farkındalık eğitimleri, bu kez Gölcük'te gerçekleşti.

'Afetlere hazırlıklı bir Seferihisar' anlayışı ile düzenlenen eğitim kapsamında, Afet İşleri Müdürlüğüne bağlı uzman ekipler, afet öncesi, sırası ve sonrasında alınabilecek önlemleri Seferihisarlılar ile paylaştı. Vatandaşların doğal afetler sırasında yapmaları gerekenler, güvenli alanların belirlenmesi, ilkyardım bilgileri ve afet sonrasında izlenmesi gereken adımlar gibi önemli konular ele alındı. Aynı zamanda vatandaşlara, olası bir afet durumunda kendileriyle birlikte çevrelerindeki canlıları da koruyabilecek donanıma sahip olmaları amacıyla bilgilendirmeler yapıldı.

gamsnjkwsaa-3t0.jpeg

Seferihisar Belediyesi'nin sosyal medya hesabı üzerinden çalışmaya ilişkin yapılan açıklamada, afete hazırlıklı Seferihisar için eğitimlere devam edileceği belirtilirken bir sonraki eğitimin ise 25 Ekim Cuma günü saat 19.30'da Beyler'de gerçekleştirileceği aktarıldı.

gamsnjkxwaaxkzd.jpeg

gamsnjiw8aac4ua.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.