Seferihisar’da denetimlere hız verildi!

Seferihisar’da denetimlere hız verildi!

Kent düzenini korumak, toplum sağlığı ve huzurunu güvence altına almak için çalışmalarını yoğunlaştıran Seferihisar Belediyesi, ilçe genelinde kapsamlı denetimler gerçekleştirdi.

MEDYA EGE – Seferihisar Belediyesi, ilçe genelindeki işletmelerin yasalara ve kent düzenine uygun şekilde faaliyet göstermesini sağlamak amacıyla denetimlerine hız verdi. Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından, vatandaşlardan gelen şikayetler de dikkate alınarak yapılan denetimlerde; hizmet alanlarına göre ruhsat ve diğer resmi belgeler, işgal, fiyat etiketleri, ürün saklama şartları, temizlik ve hijyen standartları gibi konularda detaylı incelemeler yapıldı.

Ayrıca ekipler, iş yeri ve işletmelerde genel temizlik kuralları, güncellenen tarife ve fiyat listelerine ilişkin bilgilendirme gerçekleştirdi.

gyjfk-zxcaaoty4.jpeg

KURAL DIŞI FAALİYETE GEÇİT YOK

Denetimlerde tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için iş yeri sahiplerine uyarılarda bulunuldu. Yaya ve araç trafiğini engelleyen tezgahlar, duba ve reklam tabelası gibi eşyalar toplandı. İkazlara uymadığı belirlenen işletmelere cezai işlem uygulandı.

Seferihisar Belediyesi'nin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada; daha güvenli ve temiz bir ilçe için denetimlere ara vermeden devam edileceği belirtildi.

gyjfk-zxcaeabhd.jpeg

gyjfk-qw4aazsfk.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.