AK Parti grubundan Başkan Duman'a: Buca'nın mallarını duman ediyor!

AK Parti Buca Belediye Meclis Üyesi Avukat Hakan Kalfaoğlu, Buca Belediye Başkanı Görkem Duman'ın belediyeye ait olan benzin istasyonlarını Üzüm Kent Şirketi'ne kaçırdığını öne sürerek "Başkan Duman, Buca'nın mallarını duman ediyor" ifadelerini kullandı.

Buca Belediyesi’ne yapılan 'ballı şartlı bağış'ın yankıları sürerken Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Buca Belediye Başkanı Görkem Duman’ın son aldığı kararlar da akıllarda soru işareti bıraktı.

Buca’da Başkan Duman’ın çizeceği yolu beklediklerini ifade eden AK Parti Buca Belediye Meclis Üyesi Avukat Hakan Kalfaoğlu, Başkan Duman’ın ilk icraatının Bucalılar'ın mallarını satma kararı olduğunu söyledi.

Meclisten oy çokluğuyla geçen karar ile belediyenin taşınmazlarının satış kararını aldıklarını ifade eden Hakan Kalfaoğlu, “Görkem Duman şimdiden geçmiş dönemi aratan torpilli atamalara başladı. 15 yıldır Buca’da yaşanan CHP faciası artarak devam ediyor. Duman’ın başkan olarak seçildiği 31 Mart’tan bu yana attığı adımların çoğu Buca belediyemize faydadan çok zarar getirecek kararlar” dedi.

“BENZİN İSTASYONLARI KOMİSYONLARA BİLE GETİRİLMEDİ”

Son olarak Buca halkının ve Buca Belediye Meclisi’nin denetleyemediği şirketlerde kaç kişinin çalıştığını, bu şirketlerin borcunun veya alacağının olup olmadığını ve kime nasıl hizmet ettiğini bilmedikleri Üzüm Kent Şirketi üzerine belediyeye ait olan benzin istasyonlarının kaçırıldığını iddia eden Hakan Kalfaoğlu, “Buca Belediyesi’nde torpilli atamalar ile müdürlük sayısını 37'ye yükseltti, herkesi müdür yaptı. Başkan Duman, Bucalının malı olan benzin istasyonlarını Üzüm Kent Şirketi'ne kaçırarak adeta duman etmiştir. Bu kararı alırken muhalefeti ve meclisi yok sayarak komisyonlara göndermeye tenezzül bile etmeden oy çokluğu ile yapmıştır.

Şimdi sayın başkana buradan sormak lazım. Çünkü kendisi meclise katılamadığından soramadık. Bucalının malını neden Üzüm Kent Şirketi'ne aktardın? Üzüm Kent şirketi üzerinde neler planlıyorsun? Böylesine büyük bir taşınmazı Üzüm Kent Şirketi'nin inisiyatifine nasıl bırakırsın? 31 Mart yerel seçimlerinde Buca‘da Büyükşehir Belediye Başkanı seçiminde AK Parti birinci çıkmıştır. Bucalı hemşehrilerimiz CHP‘ye sarı kartını göstermiştir” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri