AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Metin Yaşar: Hizmette tasarruf var ama şatafatta yok!

AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Metin Yaşar, Kemapaşa Belediyesi'nin 29 Ekim kutlamaları nedeniyle Gülşen konseri düzenlemesine tepki gösterdi. Yaşar, "Hizmette tasarruf var ama şatafatta yok" dedi.

Kemalpaşa Belediyesi son meclis toplantısında oy çokluğu ile meclisten geçen bütçe tartışmaları devam ediyor. AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Dr. Metin Yaşar yapmış olduğu yazılı açıklamada "Belediyecilik hizmetlerine tasarruf var ama gösteriş ve şatafata tasarruf yok" sözleriyle eleştirerek başkan Türkmen'i samimiyetsizlikle suçladı.

Başkan Yaşar, yapmış olduğu açıklamada Türkmen'e şu sözlerle yüklendi:

"Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen aylardır kurumsal bir anlayışla mali disiplin ve tasarruf tedbirlerinden bahsetmektedir. Yine aksayan hizmetleri Merkezi hükümetin tasarruf tedbirleri genelgesine bağlayarak Kemalpaşalı hemşerilerimizin aklıyla dalga geçmektedir.

CHP’li Belediye Başkanı göreve geldiği günden buyana diline doladığı tasarruf tedbirleri ve mali disiplin masalına bağlı olarak işçi kıyımı yapmış emekçi kardeşlerimizin ekmeğinden tasarruf etmiştir. Akabinde vatandaşlarımızın hizmetinde olan Pazar servisini kaldırarak vatandaşlarımıza hizmetten tasarruf etmiştir. Demokrasi Üniversitesi’ne tahsisi yapılan mülklerin iptali ile eğitimden tasarruf etmiştir.2025 Yılı bütçesinde sağlık hizmetlerinden tasarruf etmiştir.

Kemalpaşalının faydasına olan bir çok kalem ve hizmette tasarruf yoluna giden CHP’li Kemalpaşa Belediyesi 4,5 Milyona alındığı iddia edilen makam aracını, Milyonlarla ifade edilen Gülşen Konserini tasarruf tedbirlerinin dışında bırakmıştır. Yani hizmetten tasarruf edip şatafat ve gösterişten tasarruf etmemiştir. Kemalpaşa’yı’ 'Hizmetsizliğe' mahkûm ederek önümüzdeki hafta yapılacak olan konsere servet ödeyerek samimiyetsizliğini ortaya koymuştur.

Meclis toplantılarında kürsüden 120 Bin Kemalpaşalının hakkına koruyacağına dair söz veren CHP’li Belediye Başkanı hemşerilerimizin hakkını koruyamamış büyük bir hayal kırıklığına yol açarak sözünü tutmamıştır.

Bu konserin ilçemize hemşerilerimize bir faydasının olmadığı gerçeğinden yola çıkaran CHP’li Belediye Başkanına bir hatırlatmada bulunmak Kemalpaşalı hemşerilerimize olan sorumluluğumuzun gereğidir.

Belediyelerin kaynakları Halk için harcanmalıdır. Belediyelerin görevi geleceğe eserler bırakıp hizmet üretmektir. Bir yandan işçi çıkarıp, vatandaşın servisini kaldırıp, üniversiteyi kapatmak diğer yandan konserlere servet ödemek için muslukları açmak belediyecilik değildir. Bu paralar sizin değil halkın parasıdır. Kemalpaşalı sizden hizmet ve eser beklemektedir."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri