AK Parti Konak İlçe Başkanı Başdaş: Konserlere milyonlar var işçiye maaş yok!

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, Konak Belediyesi’nde yaşanan maaş krizine tepki göstererek, “Konserlere milyonlar var işçiye maaş yok!” dedi.

MEDYA EGE – Konak Belediyesi işçileri maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle eylem başlattı. İşçilerin maaşlarının ödenmemesine tepki gösteren AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, “Şevval Sam konseri için milyonları gözden çıkaran belediye, işçilere gelince bir kuruşu dahi çok görüyor. Eğlenceye milyonlar harcanırken, işçinin sofrasına bir lokma ekmek koyabilmesi için gereken maaş ödenmiyor. Eğlence uğruna yapılan bu savurganlık, emekçinin alın teriyle alay etmek değil de nedir?” diyerek tepki gösterdi.

Sait’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeler de yer aldı:

“Konserlere milyonlar var işçiye maaş yok!

Burası Konak Belediyesi!

Emekçi kardeşlerimiz maaşlarını alamadıkları için belediye önünde haklarını arıyor. İnsanca yaşamak, alın terlerinin karşılığını almak istiyorlar. Ancak belediyenin tavrı ortada; yıllardır bu kenti sırtında taşıyan, gece gündüz demeden çalışan işçilerin sesi duyulmuyor.

Peki paralar nereye gidiyor? Şevval Sam konseri için milyonları gözden çıkaran belediye, işçilere gelince bir kuruşu dahi çok görüyor. Eğlenceye milyonlar harcanırken, işçinin sofrasına bir lokma ekmek koyabilmesi için gereken maaş ödenmiyor. Eğlence uğruna yapılan bu savurganlık, emekçinin alın teriyle alay etmek değil de nedir?

Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu ise soyadının hakkını veriyor. İşçiler ay sonunu getiremezken, o mutlu mesut yoluna devam ediyor. İşçinin feryadına kulak tıkayıp sanki her şey yolundaymış gibi sensizliğini koruyor. Bu belediyenin önceliği ne zaman emekçi olacak? Maaşlarını alamayan işçiler mutlu değilken, başkanın bu rahatlığı kabul edilemez.

Bu adaletsizlik, bu vurdumduymazlık daha ne kadar sürecek? Konserlere milyonlar varken işçilere neden yok? Halk adına hizmet etmesi gereken belediye, işçisine borcunu ne zaman ödeyecek?”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri