Ali Koç'a saldırmıştı: Statta ifadesi alınıp serbest bırakıldı

Göztepe-Fenerbahçe maçında Ali Koç'u itip yere düşüren F.Ö.'nün GİADER Yöneticisi Göztepe’de resmi yönetici olmadığı sadece görevli olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan kişi statta ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

İzmir'de Göztepe maçı için stada gelen Fenerbahçeli taraftarların tribüne girememesi nedeniyle sahaya inen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç boynunda kartı olan bir kişi tarafından arkadan itilerek yere düşürüldü. Aynı anda tribünden atılan bir pet şişe de Ali Koç'a isabet etti.

GÖZTEPE YÖNETİCİSİ DEĞİL

Ali Koç'u itip yere düşüren GİADER Yöneticisi F.Ö.'nün Göztepe’de resmi bir yönetici olmadığı sadece görevli olduğu açıklandı. Ali Koç'a fiili müdahalede bulunan kişinin statta ifadesi alındı. Gözaltına alınmasına gerek görülmedi. F.Ö. spor şube ekipleri tarafından devre arasında ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Maçın ikinci yarısını statta izledi.

SADECE İSİM BENZERLİĞİ

F.Ö.'nün daha önceki Göztepe-Altay maçında da çıkan olaylardan sonra "kasten öldürmeye teşebbüs" suçuna yardımdan yargılandığı iddiasının gerçeği yansıtmadığı sadece isim benzerliği olduğu ortaya çıktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri