Başkan bu manzaradan haberin var mı?

İzmir'in önde gelen turizm ilçelerinden Çeşme'de otoban girişinde yaşanan çevre kirliliği pes dedirtti. Çevre katliamına tepki gösteren vatandaşlar, Başkan Lal Denizli'ye seslenerek, "Başkan bu manzaradan haberin var mı?" diye sordu.

MEDYA EGE - İzmir'in gözde turizm ilçesi Çeşme'de yaşanan çevre katliamı tepki topladı. Çeşme Otobanı girişinde, kayıt dışı alanlara dökülen evsel atık, çöp, moloz, hafriyat gibi çeşitli atıkların ortaya çıkardığı kirlilik ve belediye yetkilileri tarafından bölgede gerekli çalışmaların yapılmaması, vatandaşları isyan ettirdi.

Medya Ege Whatsapp İhbar Hattı'na vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine bölgeye giden ekibimiz, çevre katliamının görüntülerini kayda aldı.

Görüntülerin ilçe turizmine darbe vurduğunu ifade eden vatandaşlar, gazetemiz aracılığıyla Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli'ye ve belediye yetkililerine temizlik çağrısında bulundu.

Çeşme'de utanç verici bir tablo yaratıldığını belirten ilçe halkı, "Cennet gibi bir ilçeyi, çöp kokularının yayıldığı, yolların molozlarla kaplandığı bir cehenneme çevirdiler adeta. Çevre kirliliğini önlemek adına kalıcı çözümler üretilmiyor. Burası turizme en açık ilçelerden biri olduğu için diğer yerlere nazaran temizlik konusunda daha fazla hassasiyet gösterilmesi gerekir. Ancak belediye yetkilileri bu soruna yönelik hiçbir adım atmıyor. Bizi utandıran bu manzarayla ilgili belediye başkanımız Lal Denizli'nin ne düşündüğünü, ne hissettiğini çok merak ediyoruz. Tabii Çeşme Belediye Başkanı olan Lal Denizli'nin her şeyden önce bu manzaradan haberi var mı, bunu daha fazla merak ediyoruz. Bu çevre katliamından haberdar olup da temizlik çalışması başlatıp başlatmayacağı ise ayrıca bir merak konusu" sözleriyle tepki gösterdi.

Öte yandan vatandaşlar, otoban girişinde bazı kişilerin çadır vs. kurarak göçebe bir hayat yaşadıklarını belirtti. Bu kişilerin çöplerini etrafa attıklarını ve çevre kirliliğinin artmasına yol açtıklarını ifade eden vatandaşlar, belediye yetkililerine temizlik çağrısında bulundu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Yerel Haberleri