Başkan Cemil Tugay'dan eski başkan Atila'ya ziyaret

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Bornova eski Belediye Başkanı Olgun Atila'yı çalışma ofisinde ziyaret etti.

MEDYA EGE - 31 Mart Yerel Seçimleri'nde Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Bornova eski Belediye Başkanı Olgun Atila, kendisini çalışma ofisinde ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ile görüştü. Gerçekleşen ziyarette ülke ve kent gündemine dair istişarelerde bulunuldu. Sosyal medya hesabı üzerinden görüşmeye ilişkin paylaşımda bulunan Olgun Atila, açıklamasına "Sayın Başkanımıza nazik ziyaretleri için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim" notunu düştü.

Öte yandan Atila, Başkan Tugay'la gerçekleşen görüşmenin ardından ilçe belediyelere ziyaretleri kapsamında Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız'ı da makamında ziyaret etti. Gerçekleşen görüşme sonrası Atila, CHP Çiğli İlçe Başkanlığı'nda partililerle bir araya gelerek ilçedeki sorunlara ve bu sorunların çözümüne yönelik fikir alışverişinde bulundu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Olgun Atila, "İlçe Başkan Vekilimiz Özlem Kıran’a ve ilçe yöneticilerimize, kadın kolları ve gençlik kollarımızın başkan ve yöneticilerine misafirperverlikleri için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri