Başkan Ceritoğlu Sengel: Geleceğe adım adım ilerliyoruz

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti. Ziyarette iş birlikleri konuşulurken, Ceritoğlu Sengel, “Geleceğe adım adım ilerliyoruz” dedi.

MEDYA EGE – Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a ziyarette bulundu. Ziyarette Tarihi Kentler Birliği ve Efes Selçuk üzerine iş birlikleri konuşulurken, Başkan Ceritoğlu Sengel, Efes Selçuk için her türlü iş birliklerini açık olduklarını belirtti.

Cumhuriyetin ikinci yüzyılında Tarihi Kentler’e ve Efes Selçuk’a daha fazla önem vereceklerini kaydeden Ceritoğlu Sengel, ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

“Geçtiğimiz günlerde Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş ile tarihi kentler birliği ve Efes Selçuk üzerine konuşarak fikir alışverişinde bulunduk. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında kentimizin ve ülkemizin geleceği için her alanda iş birliği yaparak geleceğe adım adım ilerliyoruz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri