Başkan Çiçek: Menderes’imizi güzel günlere taşıyacağız

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, ziyaretçilerini makamında ağırladı. Başkan Çiçek, “Menderes’imizi güzel günlere taşıyacağız” dedi.

MEDYA EGE – Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, ziyaretçilerini makamında ağırlamaya devam ediyor. Başkan Çiçek, Cumaovası İlköğretim Okulu yöneticilerini, Diyanet Sendikası Menderes temsilcilerini, Estim Kısıkköy Metal İş Sanayi Site yönetimini ve Türk Hava Kurumu Menderes Şube yönetimini makamında ağırladı. Ziyaretlere ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Çiçek, “Ziyaretleri için Cumaovası İlköğretim Okulu yöneticilerine, Diyanet Sendikası Menderes temsilcilerine, Estim Kısıkköy Metal İş Sanayi Site yönetimine, Türk Hava Kurumu Menderes Şube yönetimine teşekkür ederim. Birlik ve beraberliğimizle Menderes'imizi güzel günlere taşıyacağız” notunu düştü.

Başkan Çiçek, ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Menderes Şubesi'ni de makamında ağırladı. Her daim gazilerin yanında olduğunu belirten Çiçek, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye Muharip Gaziler Derneği Menderes Şubesi'ne ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Bu vatan uğruna bedel ödemiş gazilerimizin her zaman yanındayız. Gazilerimizi şükranla, şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri