Başkan Denizli: Çeşme’mizin altyapısını güçlendireceğiz

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, İZSU Genel Müdürü Gürken Erdoğan ile birlikte incelemelerde bulundu. Başkan Denizli, “Çeşme’mizin altyapısını güçlendireceğiz” dedi.

MEDYA EGE – İlçede çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan ile birlikte Cumhuriyet, Üniversite, Dalyan ve Ovacık Mahallelerimizde yolların durumu hakkında saha çalışması yaptı ve incelemelerde bulundu.

Çeşme’nin altyapı sorunlarına ilişkin istişarelerde bulunan Başkan Denizli, incelemelere ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

“İZSU Genel Müdürümüz Sayın Gürkan Erdoğan, Genel Müdür Yardımcılarımız Atilla Hakan Özel ve Serdar Sadi, bürokratlarımız, teknik heyetimiz ve Fen İşleri Müdürümüz Furkan Yiğit ile birlikte Cumhuriyet, Üniversite, Dalyan ve Ovacık Mahallelerimizde yolların durumu hakkında sahada çalışmalar yaptık.

Öncesinde gerçekleştirdiğimiz toplantıda kanalizasyon altyapı çalışmaları, temiz su hatları, atık su ve altyapımıza dair birçok sorunu konuştuk. Ardından sahaya çıkıp yerinde tespit yaptık. İhtiyaçları ve yapılacakları detaylıca inceledik.

Çeşme’mizin altyapısını güçlendirmek ve yollarımızı daha güvenli hale getirmek için çalışmaya devam ediyoruz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri