Başkan Denizli Genel Başkanın videosu neden paylaşılmadı?

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli’nin CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ve partinin tanıtım filmini sosyal medya hesaplarında paylaşmaması dikkat çekerken, merak konusu oldu.

MEDYA EGE – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ve partinin tanıtımını içerden film CHP’li belediye başkanları tarafından sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli’nin ise söz konusu tanıtım filmini sosyal medya hesaplarından paylaşmaması dikkat çekti.

Hem Başkan Denizli’nin hem de Çeşme Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarında tanıtım filmi paylaşılmazken, akıllara “Başkan Denizli Genel Başkanın videosunu neden paylaşmadı” soruları gelirken, merak konusu oldu.

Öte yandan partinin Yerel Yönetimler Birimi tarafından Belediye Başkanlarına 27 Eylül Cuma günü saat 19.30’da videonun paylaşılması talimatı verilirken, mesajda şu ifadeler yer aldı:

“Sayın Yetkili;

Ekte yer alan video, kampanya videomuzun uzun versiyonudur. Bu videoyu saat 19:30’da tüm belediye başkanlarımızın sosyal medya hesaplarından aşağıdaki metin ile birlikte paylaşmasını önemle rica eder, çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.

Geçim derdi çeken emeklinin,

Geleceğe umutla bakamayan gençlerin,

Hayat pahalılığından bunalmış annelerin,

Durmayan zamlarla ezilen çiftçilerin,

#VarBirÇaresi!

Yerel Yönetimler Birimi”

DİPNOT: 27 Eylül 2024 Cuma günü 19.30'dan haberi yayınladığımız zaman olan 28 Eylül Cumartesi saat 14.00'a kadar 18 saat 30 dakika olmasına rağmen Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli ve Çeşme Belediyesi hesaplarında söz konusu tanıtım filmi henüz paylaşılmadı.

Lal Denizli'nin sosyal medya hesapları;

Çeşme Belediyesi sosyal medya hesapları;

Söz konusu tanıtım filmi;

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri