Başkan Denizli: Verimli ve etkili çalışmalarımızı sürdüreceğiz

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti. Ziyaretin ardından bir toplantıya katılan Başkan Denizli, “Verimli ve etkili çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Başkan Denizli, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, SODEM ve SODEMSEN Başkanları Emrah Şahan ve Hüseyin Can Güner ile birlikte CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Denizli, şu ifadeleri kullandı:

“CHP Genel Sekreterimiz Sn. Selin Sayek Böke, SODEM ve SODEMSEN Başkanlarımız Sn. Emrah Şahan ve Sn. Hüseyin Can Güner ile birlikte Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’i ziyaret ettik.

Sosyal demokrat belediyecilik ilkeleri doğrultusunda hayata geçirmeyi hedeflediğimiz yol haritamız ışığında verimli bir toplantı gerçekleştirdik.

Sayın Genel Başkanımıza kıymetli görüşleri ve misafirperverliği için teşekkür ederiz.”

Başkan Denizli, ardından CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve SODEM Yönetim Kurulu Başkanı Resul Emrah Şahan önderliğinde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısına katıldı. Toplantıya ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Denizli, “CHP Genel Sekreterimiz Sn. Selin Sayek Böke ve SODEM Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Resul Emrah Şahan önderliğinde gerçekleştirdiğimiz yönetim kurulu toplantımızda, halkçı belediyecilik vizyonumuzu güçlendirmek adına ve üye belediyelerimizle yapacağımız çalışmalar konusunda önemli kararlar aldık. Belediyelerimiz adına verimli ve etkili çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri