Başkan Duman: Her türlü tehdit karşısında dimdik duracağız

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un Anayasa’nın 3.maddesiyle ilgili çıkışına tepki gösterdi. Başkan Duman, “Her türlü tehdit karşısında dimdik duracağız” dedi.

MEDYA EGE – Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş’un Anayasa’nın 3.maddesine yönelik açıklamalarının ardından Buca Belediye Başkanı Görkem Duman tepki gösterdi.

Başkan Duman, Atatürk’ün ilke ve inkılaplarını rehber edinerek çalışmaya devam edeceklerini vurgulayarak, sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye Cumhuriyeti, parçalanamaz bir bütündür. Ülkemiz fedakarlıklarla ve kahramanlıklarla inşa edilmiştir. Anayasanın temel ilkeleri üzerine yapılan tartışmalar, sadece kaygı verici bir çaba olmaktan öteye gitmemekte, ülkemizin geleceğine dair belirsizlikler yaratmaktadır.

Türk milleti, Cumhuriyetimizi koruma konusundaki kararlılığını her daim göstermeye hazırdır ve vatanımıza karşı beslenen her türlü tehdit karşısında dimdik duracaktır.

Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarını rehber edinerek, güvenle ilerlemek için azim ve kararlılık içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri