Başkan Eşki: Afete dirençli bir kent oluşturacağız

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Bornova Belediyesi olarak ilçedeki çalışmaları hız kesmeden sürdürdüklerini belirterek, “Afete dirençli bir kent oluşturacağız” dedi.

MEDYA EGE – Bornova Belediyesi tarafından 17 Ağustos Marmara Depremi’nin 25.yıl dönümü nedeniyle “Depreme Dayanıklı Yapılar ve Kentsel Dönüşüm” konulu forum gerçekleştirdi. Foruma vatandaşlar yoğun katılım sağlarken, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova Belediyesi ve İMO İzmir Şubesi’nden uzmanlar deprem güvenliği ve kentsel dönüşüm hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Belediye olarak Dirençli bir kent için var güçleriyle çalıştıklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, kentsel dönüşüme önem verdiklerini söyledi.

Başkan Eşki, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

“Bornova Belediyesi olarak, 17 Ağustos Marmara Depremi’nin 25. yıl dönümünde ‘Depreme Dayanıklı Yapılar ve Kentsel Dönüşüm’ konulu bir forum gerçekleştirdik. Kahramanmaraş depremi sonrası yapı güvenliğinin öneminin vurgulandığı forumda, uzmanlar Bornovalıların sorularını yanıtladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova Belediyesi ve İMO İzmir Şubesi’nden uzmanların katıldığı forumda, deprem güvenliği ve kentsel dönüşüm hakkında önemli bilgiler paylaşıldı.

Bornova Belediyesi olarak afete dirençli bir şehir oluşturma hedefiyle bu tür iş birliklerini sürdüreceğiz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri