Başkan Eşki: Öğrencilerimize daima sahip çıkacağız

Bornova belediye Başkanı Ömer Eşki, 100. Yıl Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu’nun kapılarını açtığını belirtti. Başkan Eşki, “Öğrencilerimize daima sahip çıkacağız” dedi.

MEDYA EGE – Modern, güvenilir ve refah bir Bornova için çalışmalarına devam eden Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, 100. Yıl Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu’nun kapılarını açtığını duyurdu. Başkan Eşki, gençlere iyi imkanlar sunmak ve yaşanan ekonomik krizden en az şekilde etkilenmelerini sağlamak için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Öğrencilere modern ve güvenli bir barınma imkanı sunduklarını belirten Eşki, dayanışmayı büyüteceklerini ve daima gençlere, öğrencilere sahip çıkacaklarını belirtti.

100. Yıl Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu’nda incelemelerde bulunan Başkan Eşki, o anları sosyal medya hesabından da paylaşarak şu notu düştü:

“Tarihi Çarşı’da bulunan 100. Yıl Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu’muz kapılarını açtı. Gençlerimize daha iyi imkanlar sunmak ve ekonomik koşulların gittikçe zorlaştığı bu dönemde barınma sorunlarına çözüm sağlamak amacıyla hayata geçirdiğimiz yurdumuz öğrencilerimize modern ve güvenli bir barınma imkanı sunuyor.

Bir üniversite bölgesi olarak Bornova, öğrencilerine sahip çıkmaya devam edecek.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri