Başkan Eşki'den davet: Levant Kafe sizleri bekliyor!

Bornova Belediyesi’nin tarihi Dramalılar Köşkü’ndeki, Levant Kafe, misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, “Levant Kafe sizleri bekliyor” diyerek vatandaşları davet etti.

MEDYA EGE – Bornova Belediyesi’nin geçtiğimiz hafta Dramalılar Köşkü’nde açtığı Levant Kafe haftanın altı günü misafirlerini ağırlamaya başladı. Bornova’da Levanten kültürünü yaşatmak için Bornova Belediyesi’nin iştiraki olan İZBAŞ’ın girişimleriyle kurulan Levant Kafe, Pazartesi-Cumartesi günleri arası 08.30-20.30 saatleri arasında vatandaşlara hizmet veriyor.

Dramalılar Köşkü’nü de bir Levanten Yaşam Müzesi’ne dönüştürmek için çalışmaların son süratle devam ettiğini belirten Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Bornova’da her vatandaşa hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı.

Başkan Eşki, açılan Levant Kafe’nin, vatandaşların Levanten yaşamını hissedebileceği, kültürel zenginliklerin keşfedebileceği bir buluşma noktası olacağını belirten vatandaşları davet etti.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Eşki, şu notu düştü:

“Bornovamız, farklı kültürleri barındıran zengin bir yapıya sahip. Her dinden, her inanıştan kıymetli vatandaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. Bornova’nın ayrılmaz bir parçası olan Levanten kültürünü yaşatmak ve tanıtmak için büyük bir adım attık: Levant Kafe!

Bu özel mekân, Levanten yaşamını hissedebileceğiniz, kültürel zenginliğimizi keşfedebileceğiniz bir buluşma noktası olacak. Dramalılar Köşkü’nü de bir Levanten Yaşam Müzesi’ne dönüştürmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Levant Kafe sizleri bekliyor!”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri