Başkan Fıçı’ya tepki: Foça bakımsızlığa mahkum edildi!

Foça’nın Kozbeyli Mahallesi’nde bulunan ve Kozbeyli Spor Tesisi olarak düzenlenen alanın içler acısı hali tepkilere neden oldu. Vatandaşlar duruma isyan ederek, “Foça bakımsızlığa mahkum edildi!” dedi.

MEDYA EGE – İzmir’in Foça ilçesine bağlı Kozbeyli Mahallesi’nde bulunan Kozbeyli Spor Tesisi olarak düzenlenen alanın çöplerle dolu ve bakımsız olması vatandaşların tepkisine neden oldu. Alanın Bekir Koç adına varisleri tarafından Foça Belediyesi’ne bağışlandığı belirtilirken, duyarlı vatandaşlar görüntülere isyan etti.

Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı ve Foça Belediyesi ekiplerine çağrıda bulunan duyarlı vatandaşlar, “Başkan Fıçı ve belediye ekipleri Bekir Koç adına varisleri tarafından belediyeye bağışlanan bu alanın halini hiç mi görmüyor. Belediyenin bir an önce burada temizlik çalışması gerçekleştirmesini ve alanın ilçemiz için değerlendirilmesini istiyoruz” dedi.

Alanın koca bir çöplüğe döndüğünü ifade eden vatandaşlar, “Foça küçük ve şirin bir ilçe. Buradaki çevre kirliliği maalesef ilçemizi her alanda kirletiyor. Çevre halkı olarak bu görüntülerden rahatsız. Ayrıca çöpler nedeniyle de sağlığımız tehdit altında. Buranın temizlenmesi için vatandaşların çağrı mı yapması gerekiyor” diye isyan etti.

Alandaki umumi tuvaletlerin bakımsız olduğunu, bina içerisinde evrakların da olduğunu kaydeden vatandaşlar, “Başkan Fıçı’nın ilçesinden haberi yok. Koltuğundan kalksın ilçesini bir gezsin artık. Foça resmen bakımsızlığa, hizmetsizliğe mahkum edildi. Yazıklar olsun” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri