Başkan Kınay: Biz yaşatmayı seçiyoruz

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, sokak hayvanları yararına düzenlenen kermese katıldı. Başkan Kınay, “Sokaktaki canlarımız için çalışmayı sürdürüyoruz. Biz yaşatmayı seçiyoruz” dedi.

MEDYA EGE – İlçede çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Karabağlar Kent Konseyi Ekolojik Denge ve Hayvan Hakları Çalışma Grubu tarafından sokak hayvanları yararına düzenlenen kermese katıldı. Sokaktaki canları korumak ve onların güvenliğini sağlamak için iş birliği içerisinde çalıştıklarını ifade eden Başkan Kınay, katliam haberlerine rağmen yan yana olmaya devam edeceklerini vurguladı.

O anlara ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kınay, şu ifadeleri kullandı:

“Bugün Karabağlar Kent Konseyimiz Ekolojik Denge ve Hayvan Hakları Çalışma Grubu tarafından sokak hayvanları yararına düzenlenen kermese katıldık. Kadınlarımızı yaptığı birbirinden güzel el emeği ve geri dönüşüm malzemelerinden yapılan eşyalar için tebrik ediyorum.

Önceki gün aldığımız katliam haberleri ve meclisten geçen kanlı yasaya rağmen biz yaşamdan yana olmaya devam ediyoruz. Karabağlar’da yaşayan her canlı için yürüttüğümüz mücadeleyi, sokakta yaşayan canlarımızın sağlığı ve güvenliği için çalışmayı sürdürüyoruz.

Biz yaşatmayı seçiyoruz…”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri