Başkan Kınay: Coşkumuzu birlikte yaşayalım!

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, 93.İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yerlerini adlıklarını belirterek, “Haydi gelin fuar coşkumuzu birlikte yaşayalım” dedi.

MEDYA EGE – 93.İzmir Enternasyonal Fuarı, 30 Ağustos günü kapılarını ziyaretçilerine açtı. Yüzlerce İzmirli fuara akın ederken, Karabağlar Belediyesi’de fuarda açılan Belediye Sokağı’nda yerini aldı.

Fuarda açılan belediye standında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kınay, sohbet ederek belediyenin çalışmalarını ve projelerini anlattı.

Fuarın son günü olan 9 Eylül’ kadar belediye standının açık kalacağını belirten Başkan Kınay, vatandaşlara davette bulundu.

Kınay, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“93. İzmir Enternasyonal Fuarı’ndayız…

Dün akşam teknoloji temasıyla kapılarını açan, İzmir’in sembolü haline gelen fuarımızda vatandaşlarımız ile sohbet edip, diğer belediyelerimizin stantlarını ziyaret ederek keyifli anlarımızı paylaştık.

9 Eylül’e kadar sürecek olan fuarımızda sizler de Belediyeler Sokağı’nda yer alan Karabağlar Belediyesi standımızı ziyaret edebilir, belediyemizin projeleri ve çalışmaları, istihdam ofisi, coğrafi işaretli Kavacık Üzümümüz ve dijital belediyecilik hizmetlerimizin hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca fuara katılan komşularımız, hayalinizdeki ‘Dijital Karabağlar’ fikirlerini tasarlayıp, tasarımlarınızı bizimle paylaşarak sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalayabilirsiniz.

Haydi gelin fuar coşkumuzu birlikte yaşayalım…”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri