Başkan Kınay: Kaçak yapılarla mücadele edeceğiz

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Uzundere’deki kaçak yapıyla ilgili gerçekleştirilen basın açıklamasına katıldı. Başkan Kınay, “Kaçak yapılarla mücadele edeceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Uzundere’deki kaçak yapıyla ilgili Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabağlar İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen basın açıklamasına katıldı.

Başkan Kınay, söz konusu kaçak yapıyla ilgili Ocak ayından beri yasal sürecinin yürütüldüğünü belirtti. Kınay, belediye ekiplerinin daha önce yıkımı gerçekleştirmek için bölgeye gittiğini ve engellemeyle karşı karşıya kaldıklarını hatırlattı.

Karabağlar’ın en büyük sorunlarından birinin kaçak yapı olduğunu belirten Başkan Kınay, Karabağlar Belediyesi olarak mücadele edeceklerini vurguladı. Kınay ayrıca, yasalardan kaynaklanan sorumluluk ve yükümlülüklerin eksiksiz bir şekilde yerine getirileceğini söyledi.

Açıklamaya ilişkin sosyal medya hesabından da paylaşımda bulunan Başkan Kınay, şu notu düştü:

“CHP Karabağlar İlçe Örgütümüz ve vatandaşlarımız ile birlikte Uzunderedeydik…

Kaçak yapılaşmanın bulunduğu alanda CHP Karabağlar İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen basın açıklamasına katıldık.

Belediyemiz tarafından Ocak ayından itibaren yasal süreçlerini yürüttüğümüz yıkım kararı verilen ve yıkım işlemleri sırasında emniyet yetkilileri tarafından güvenlik sağlanmadığı için yıkımın ertelendiği, yıkım işlemi için emniyet müdürlüğüne yaptığımız resmi başvurunun yanıtını alamadığımız kaçak yapı ile ilgili kararımız açık ve nettir. Karabağlar Belediyesi olarak, yasalardan kaynaklanan sorumluluk ve yükümlülüklerimizi eksiksiz bir şekilde yerine getirmeye ve ilçemizin en büyük sorunlarından biri olan kaçak yapılaşmayı önlemek için kaçak yapılarla mücadele etmeye devam edeceğiz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri