Başkan Kınay’dan birlik ve beraberlik mesajı

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, ilçenin çeşitli yerlerinde vatandaşlara aşure ikram ederek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

MEDYA EGE – Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Muharrem Ayı nedeniyle Barış Semt Merkezi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek aşure ikramında bulundu. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Kınay, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak şu notu düştü:

“Bugün Karabağlar Barış Semt Merkezimiz’de düzenlenen Aşure etkinliğinde kursiyerlerimizle bir araya gelerek aşurenin bereketini paylaştık.

Muharrem Ayı’nda edilen tüm duaların hak katında kabul olmasını, birlik ve beraberliğimizin her daim devam etmesini diliyorum.”

Ardından CHP Karabağlar İlçe Başkanlığı önünde gerçekleştirilen aşure dağıtımına da katılan Kınay, parti örgütüyle bir araya geldi. Kınay, “Bugün Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar İlçe Başkanlığımız tarafından düzenlenen Aşure etkinliğinde örgütümüzle bir araya gelerek aşurenin bereketini paylaştık. Muharrem Ayı’nda edilen tüm duaların hak katında kabul olmasını, birlik ve beraberliğimizin her daim devam etmesini diliyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri