Başkan Kınay'dan muhtarlarla iş birliği vurgusu

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, kentsel dönüşüm başta olmak üzere mahallelerin sorunlarını değerlendirmek amacıyla muhtarlarla buluştu. Gerçekleşen toplantıda Başkan Kınay, dirençli bir kent için muhtarlarla iş birliği ve dayanışma vurgusu yaptı.

MEDYA EGE - Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi. Kentsel dönüşüm başta olmak üzere mahallelerin sorunlarının değerlendirildiği toplantı kapsamında Başkan Kınay, muhtarlarla sorunların çözümüne yönelik istişarelerde bulundu.

Toplantıya, Karabağlar'da riskli alan ilan edilen bölgede yer alan Cennetçeşme Mahalle Muhtarı İbrahim Emen, Gazi Mahalle Muhtarı Neşe Şahin, Salih Omurtak Mahalle Muhtarı Şeref Bektaş, Limontepe Mahalle Muhtarı Bircan Salman, Umut Mahalle Muhtarı Mustafa Çelik, Yurdoğlu Mahalle Muhtarı Mustafa Sözüpek, Özgür Mahalle Muhtarı Resul Akpınar, Yüzbaşı Şerafettin Mahalle Muhtarı Halil Ecevit, İhsan Alyanak Mahalle Muhtarı Bedrettin Baysal, Abdi İpekçi Mahalle Muhtarı Serhat Tuğra ve Peker Mahalle Muhtarı Abdülbaki Işık katıldı.

Sosyal medya hesabı üzerinden toplantıya yönelik paylaşımda bulunan Başkan Kınay, dirençli bir kent için muhtarlarla iş birliği ve dayanışma vurgusu yaparak, "Vatandaşlarımızın sağlıklı, güvenli ve dirençli kentlerde yaşaması için diğer kurumlarla işbirliği içinde dayanışmamızı büyütüyor, Karabağlar'ın yerinde dönüşmesi için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri