Başkan Kırgöz Dikili’yi yalnız bıraktı!

Dikili’deki çöp, moloz, hafriyat, mobilya vb. atıklar çevre kirliliğine neden olurken, vatandaşlar belediyenin önlem almamasından dert yandı. Duruma isyan eden vatandaşlar, “Başkan Kırgöz Dikili’yi yalnız bıraktı” dedi.

MEDYA EGE – İzmir’in güzel ilçelerinden biri olan Dikili’deki çöp, moloz, hafriyat ve mobilya atıkları tepkilere neden oldu. Vatandaşların ihbarı sonrası bölgeye giden Medya Ege ekibimiz, çevre kirliliğini yakından görüntüledi.

İlçenin birçok sokağında çevre kirliliğinin boyutu gözler önüne serilirken, duyarlı vatandaşlar Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz ve Dikili Belediyesi ekiplerine temizlik seferberliği çağrısında bulundu. Çevre kirliliğiyle yaşamak zorunda kaldığını belirten vatandaşlar, “Maalesef sağlımız tehdit altında. Ekiplerin en kısa sürede ilçemizi çöplerden arındırmasını istiyoruz” dedi.

Başkan Kırgöz’ün ve belediye ekiplerinin kirliliğe karşı yeterli önlem almadığını ve mücadele etmediğini vurgulayan vatandaşlar, “Maalesef Başkan Kırgöz Dikili’yi yalnız bıraktı. Vatandaşlarına çöplerle, molozlarla yaşamayı layık gördü. Kimse sesimizi duymuyor. İlçe halkı olarak çağrıda bulunmaktan yorulduk” diyerek sitem etti.

Öte yandan Başkan Kırgöz'ün de dükkanının olduğu Sanayi Sitesi içerisinde, “Çöp, moloz dökmek yasaktır” uyarısının asılmasına rağmen, çöp ve mobilya gibi benzeri atıkların olduğu görülürken, ilçe halkı çevre katliamına neden olan kişilerin tespit edilerek cezai işlem uygulanmasını istedi.

Oluşan görüntülerin Dikili’nin tarihine ve doğasına zarar verdiğini kaydeden vatandaşlar, Başkan Kırgöz ve belediye ekiplerini göreve çağırarak, “Dikili’mize, ilçemize hep birlikte sahip çıkalım, İlçemiz çöplerle, atıklarla anılmasın” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri