Başkan Kırgöz engellilere verilen değer bu mu?

Dikili’de engelli araçlar için Akülü Araç Şarj dolum istasyonlarının bozuk ve bakımsız olması tepkilere neden oldu. Vatandaşlar Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz’e seslenerek, “Başkan Kırgöz engellilere verilen değer bu mu?” diye isyan etti.

MEDYA EGE – İzmir’in Dikili ilçesindeki görüntüler duyarlı vatandaşların tepkisine neden oldu. İlçede bulunan ve engelli bireyler için yer alan Akülü Araç Şarj Dolum İstasyonlarının bozuk ve bakımsız olduğunu belirten vatandaşlar, Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz’e istasyonların bakımı için çağrıda bulundu.

Akülü Araç Şarj Dolum İstasyonlarının kablolarının sökük olduğunu ve çalışmadığını belirten vatandaşlar, Dikili Belediyesi tarafından engelli bireylerin hayatını kolaylaştıracak projelerin üretilmesini beklerken, Akülü Araç Şarj Dolum İstasyonlarını bu halde gördükleri için üzüntülerini dile getirdi.

Başkan Kırgöz ve belediye ekiplerine seslenen vatandaşlar Akülü Araç Şarj Dolum İstasyonlarının bir an önce onarılması ve bakımının yapılmasını isterken “Başkan Kırgöz engellilere verilen değer bu mu? Dikili’deki engelli bireyler sizin vatandaşınız değil mi? Neden şarj dolum istasyonlarının bakımını ve onarımını yapmıyorsunuz. İlla vatandaşların mı çağrıda bulunması gerekiyor” diyerek isyan etti.

Dikili Belediyesi’nin engelli bireyler için hayatı kolaylaştıracak adımlar atmasını isteyen vatandaşlar, “Başkan Kırgöz’den Dikili’mize hizmet bekliyoruz. Maalesef sadece şarj dolum istasyonları değil, ilçemizin birçok noktasında sorunlar var. Başkan’ın bir an önce ilçemizin gelişimi için çaba sarf etmesini istiyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri