Başkan Kırgöz'den muhtarlarla dayanışma vurgusu!

19 Ekim Muhtarlar Günü öncesinde ilçedeki muhtarlarla buluşan Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, dayanışma vurgusu yaparak, "Muhtarlarımızla omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

MEDYA EGE - Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, 19 Ekim Muhtarlar Günü öncesinde ilçede görev yapan mahalle muhtarlarıyla, kahvaltı etkinliğinde buluştu. Etkinliğe Başkan Kırgöz'ün yanı sıra Dikili Kaymakamı Cevat Gün de katıldı. Toplantıda, yerel yönetimlerin güçlendirilmesi ve vatandaşlara daha etkili hizmet sunulması konularında fikir alışverişinde bulunuldu. Muhtarlar Başkan Kırgöz'e, her zaman yanlarında olduğu ve sorunlarının çözümüne yönelik gösterdiği hassasiyet için teşekkür etti. Etkinlik, samimi bir atmosferde sohbetlerle devam etti. Ayrıca etkinlikte, muhtarlar için pasta kesimi yapıldı.

Gerçekleşen buluşmada dayanışma ve güç birliği vurgusu yapan Başkan Kırgöz, sosyal medya hesabı üzerinden toplantıya yönelik paylaşım yaparak şu ifadeleri kullandı:

"Önümüzdeki günlerde kutlanacak Muhtarlar Günü vesilesiyle, Kaymakamımız Sayın Cevat Gün’ün de katılımıyla kahvaltı etkinliğimizde muhtarlarımızla bir araya geldik. Beraberce sohbet edip, dayanışmamızı tazeledik. Her zaman olduğu gibi, mahallelerimizin temsilcileri muhtarlarımızla omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri