Başkan Lal Denizli: Çeşme’miz için güzel projelere imza atacağız

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, ziyaretçilerini makamında ağırladı. Çeşme’nin sorunları üzerinde istişarelerde bulunan Denizli, “Çeşme’miz için güzel projelere imza atacağız” dedi.

MEDYA EGE – Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, temaslarını sürdürüyor. Ziyaretçilerini makamında ağırlayan Denizli, Çeşme’nin geleceği ve sorunları üzerinde istişarelerde bulundu. Çeştur Genel Müdürü Deniz Arı ve ekibini makamında kabul eden Denizli, ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, “Çeştur Genel Müdürü Deniz Arı ve değerli ekibini belediyemizde ağırladık. Verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Çeşme’miz için birlikte çalışarak güzel projelere imza atmaya devam edeceğiz” notunu düştü.

Başkan Denizli, ardından Çeşme Türk Anneler Derneği Başkanı Suzan Çırağ ve yönetim kurulu üyelerini ile Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Disiplin Kurulu Başkanı Avukat Pelin Özsoy’u da makamında ağırladı. Çeşme için hiç durmadan el ele çalışacaklarını belirten Denizli, “Birlikte daha aydınlık bir geleceğe doğru yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Yerel Haberleri