Başkan Mutlu: Eğlence tam gaz devam ediyor!

Konak Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ‘Mutlu Çocuklar Sokağı’ etkinliği, Mersinli Mahallesi'nde devam etti. Etkinliğe katılan Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu, "Havalar soğuyana kadar eğlence tam gaz devam ediyor" ifadelerini kullandı.

MEDYA EGE - Konak Belediyesi, çocukların sokaklarda özgürce oyunlar oynayabilmelerine olanak tanıyan ve geleneksel sokak oyunlarını yeniden canlandıran ‘Mutlu Çocuklar Sokağı’ etkinliklerini devam ettiriyor. 'Çık Dışarıya Oynayalım' sloganı ile hayata geçirilen 'Mutlu Çocuklar Sokağı' etkinliklerinin bu haftaki durağı Mersinli Mahallesi oldu.

Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu'nun da katıldığı etkinlikte, çocuklar sokağın tadını doyasıya çıkardı. Gün boyu süren birbirinden çeşitli ve eğlenceli etkinlikler kapsamında, mahallede yaşayan çocuklar için çiçek dikim atölyesi, çevre atık bilgilendirme atölyesi, yüz boyama atölyesi ve balon dağıtımı yapılarak, zeka oyunları, tahta/lego, yapboz oyunları, ip atlama, hulahop, çuval yarışı, mendil kapmaca, istop ve bilgili seksek oyunları oynandı. Ayrıca çocuklara sporu sevdirmek ve bu alanda alışkanlık kazandırmak amacıyla, basketbol, minyatür kale futbol, voleybol, badminton oyunları da etkinlikler arasında yer aldı.

"HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU İÇİN"

Sosyal medya hesabından bir sonraki etkinliğin Çahabey Mahallesi'nde gerçekleşeceğini duyuran Başkan Mutlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Çocuklarımızın özgürce oyun oynadığı, dans etmenin, şarkı söylemenin ve spor yapmanın keyfini yaşadığı Mutlu Çocuklar Sokağımızda havalar soğuyana kadar eğlence tam gaz devam ediyor. Her şey çocuklarımızın mutluluğu için."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri