Başkan Mutlu: Esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından organize edilen Ahilik Haftası etkinliğine katıldı. Başkan Mutlu, “Esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Esnaflarla dayanışma içerisinde çalışmalarını sürdüren Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından organize edilen 37. Ahilik Haftası etkinliğine katıldı. Etkinliğe İzmir Valisi Süleyman Elban’da katılırken, Başkan Mutlu esnaflarla birlikte olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.

Her koşulda esnafların yanında olduğunu ve Konak Belediyesi olarak desteklemeye deva edeceklerini belirten Başkan Mutlu, etkinliğe ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

Mutlu’nun paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Bugün, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından organize edilen ve İzmir Valimiz Sayın Süleyman Elban'ın da katıldığı 37. Ahilik Haftası etkinliklerindeydik.

Ahilik kültürünün esnaf ve toplum üzerindeki rolünün bilincindeyiz. Bu mirasın yaşatılması ve geleceğe taşınması için esnaflarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.

Tüm esnaf teşkilatının Ahilik Haftası’nı kutluyorum.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri