Başkan Mutlu: Hedefimiz daha iyi bir gelecek

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Türkiye Belediyeler Birliği Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısına katıldı. Ortak akıl ve dirençli kent vurgusu yapan Başkan Mutlu, “Hedefimiz daha iyi bir gelecek” dedi.

MEDYA EGE – Adil ve eşit bir kent için çalışmalarına ara vermeden devam eden Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısına katıldı.

Yerel yönetimlerde hizmet kalitesini artırmak için iş birliği içerisinde çalışacaklarına vurgu yapan Mutlu, ortak akıl ve dirençli kent mesajı verdi.

Vatandaşların yaşam standartlarını yükseltecek projeler geliştireceklerini ifade eden Başkan Mutlu, “Türkiye’yi hep birlikte daha iyi bir geleceğe taşıyacağımıza inancımız tam” dedi.

Toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda da bulunan Başkan Mutlu, şu notu düştü:

“Türkiye Belediyeler Birliği Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı için Ankara’da bir araya geldik.

TBB ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun başkanlığında, 2025-2029 Stratejik Planı’nı detaylıca inceledik. Bu plan, yerel yönetimlerin hizmet kalitesini artırmak ve Türkiye genelinde daha güçlü bir yerel yönetim yapısı oluşturmak adına önemli bir adım niteliğinde.

Ortak aklın gücüyle, daha dirençli ve yenilikçi şehirler yaratmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltecek projelerle Türkiye’yi hep birlikte daha iyi bir geleceğe taşıyacağımıza inancımız tam.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri