Başkan Mutlu: Hedefimiz yaya öncelikli bir kent

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, İzBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekibi ile Alsancak Bölgesi Dolaşım Planı’nı hayata geçirmek için sahada incelemelerde bulundu. Başkan Mutlu, “Hedefimiz yaya öncelikli bir kent” dedi.

MEDYA EGE – Modern ve güvenli bir ilçe için çalışmalarını sürdüren Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi (İzBB) Ulaşım Daire Başkanlığı ekibi ile bir araya geldi. Başkan Mutlu, ekiple birlikte Alsancak Bölgesi Dolaşım Planı’nı hayata geçirmek için sahada incelemelerde bulundu.

Temel hedeflerinin yaya öncelikli bir kent olduğunu söyleyen Başkan Mutlu, vatandaşların güvenliği için daha çok çalışacaklarını vurguladı.

Sağlık ve konforlu bir kent için iş birliği çerçevesinde çalışacaklarını ifade eden Başkan Mutlu, incelemelere ilişkin sosyal medyadan paylaşımda bulunarak şu ifadelere yer verdi:

“Konak’ta yaya öncelikli dolaşım planı için harekete geçtik.

İzBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı’ndan çalışma arkadaşlarımız ile Alsancak Bölgesi Dolaşım Planı’nı hayata geçirmek için sahada inceleme çalışması yaptık. Hedefimiz yaya öncelikli güvenli, sağlıklı ve konforlu bir kent oluşturmak. Konak’ta daha iyi bir gelecek inşa etmek için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri