Başkan Mutlu: İlçemizde ortak akıl ile çalışıyoruz

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Konak’ta hız kesmeden çalışmalara devam ettiklerini belirterek, “İlçemizde ortak akıl ile çalışıyoruz” dedi.

MEDYA EGE – Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı meclis toplantısında katıldı. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Mutlu, Konak’ta sorun ve talepler doğrultusunda çalışmalara devam ettiklerini belirtti.

Güçlü ve yaşanabilir bir ilçe için hem belediye ekipleriyle hem de İzmir Büyükşehir Belediyesi ile koordinasyon içinde olduklarını vurgulayan Başkan Mutlu, “Ortak aklın ışığında ilçemizi daha güçlü ve daha yaşanabilir bir çehreye kavuşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Mutlu, ayrıca sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak, düzenli ve temiz bir Konak içinde Zabıta ekiplerinin denetimlerini hız kesmeden sürdürdüğünü belirtti.

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Mutlu, paylaşımında “Daha yaşanabilir bir Konak için esnaflarımızın da desteğiyle çalışmaya devam edeceğiz” notunu düştü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri