Başkan Mutlu: Konak’ımız için yorulmadan çalışacağız

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Mahallelerdeki çalışmaları yakından takip eden Başkan Mutlu, “Konak’ımız için yorulmadan çalışacağız” dedi.

MEDYA EGE - Modern ve yaşanabilir bir Konak için ilçe genelinde çalışmalarını sürdüren Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Kemal Reis, Akın Simav, Barbaros, Turgut Reis Mahallelerine ziyarette bulundu. Mahalle sakinleriyle bir araya gelip sorun ve talepleri dinleyen Başkan Mutlu, mahalledeki çalışmaları yakından takip ederek incelemelerde de bulundu.

Başkan Mutlu, Konak için belediye ekipleriyle birlikte durmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini vurgulayarak, acil çözüm gerektiren konularda gerekli çalışmaları en kısa sürede başlatacaklarını söyledi.

İncelemelere ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Başkan Mutlu, şu notu düştü:

“Çalışma arkadaşlarım ve muhtarlarımızla birlikte komşularımızın taleplerini çözüme kavuşturmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz.

Ziyaretlerimizde, komşularımızın ihtiyaç ve beklentilerini dinleyerek yerinde değerlendirdik, acil çözüm gerektiren konuları belirledik. Konak’ımız için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri