Başkan Önal Bayraklı’da çöpler dağ gibi birikti!

Bayraklı ilçesindeki Doğançay Mezarlığı’nın yanında bulunan çöp dağları çevre halkının tepkisine neden oldu. Vatandaşlar Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal’a çağrıda bulunarak, “Başka Önal Bayraklı’da çöpler dağ gibi birikti!” diyerek isyan etti.

MEDYA EGE – İzmir’in Bayraklı ilçesindeki çevre kirliliğinin sonu gelmek bilmiyor. İlçeye bağlı Doğançay Mezarlığı’nın yanında bulunan alanda çöp, moloz, hafriyat, mobilya gibi atıklar dağ gibi birikti. Çevre halkı ise Bayraklı’da böyle bir görüntünün oluşmasın rezillik olarak değerlendirerek, isyan etti.

Vatandaşlar, Bayraklı Belediyesi’nin çevre kirliliğine karşı hiçbir önlem almamasını ve çağrılara kulak vermemesini eleştirerek, “Bayraklı’lı böyle mi hizmeti hak ediyor? Başkan Önal bu görüntüler ilçemize yakışmıyor mı? Nerede belediye ekiplerin, neden çağrımıza kulak tıkıyorsunuz?” diye sordu.

Oluşan çevre kirliliğinin çevre halkının sağlığını olumsuz yönde etkilediğine dikkat çeken vatandaşlar, “Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal ve Bayraklı Belediyesi ekipleri vatandaşını umursamıyor. Yazıklar olsun. Çevre kirliliği nedeniyle sağlığımızdan da endişeleniyoruz. Bu sorunun çözülmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

İlçe genelinde yeterince önlem alınmadığına vurgu yapan vatandaşlar, belediye ekiplerinin acilen bölgeyi temizlemesi talebinde bulundu.

Öte yandan vatandaşlar Başkan Önal’ın sokağa çıkarak Bayraklı’nın halini görmesini isteyerek, “Başkan Önal hizmette sınıfta kaldı” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri