Başkan Önal burası Bayraklı!

Bayraklı’daki çevre kirliliği vatandaşları canından bezdirdi. İlçenin koca bir çöplüğüne döndüğünü söyleyen vatandaşlar, “Başkan Önal, burası Bayraklı. Koltuğundan kalk ve ilçene bak” diyerek isyan etti.

MEDYA EGE – İzmir’in merkezi ilçelerinden biri olan Bayraklı’daki çevre kirliliği görüntüleri pes dedirtti. İlçenin her noktasında çöp, moloz ve hafriyat gibi atıklar yer alırken, vatandaşlar duruma isyan etti.

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal ve Bayraklı Belediyesi ekiplerinin çevre kirliliğine karşı yeteri kadar çalışmadığını belirten vatandaşlar, “Başkan Önal burası Bayraklı! Senin Başkanı olduğun ilçe. İlçene bu görüntüleri mi yakıştırıyorsun. Bayraklı’nın her sokağı çöplük gibi kullanılıyor” diyerek isyan etti.

Kirliliğin halk sağlığı açısından da tehlike arz ettiğini belirten vatandaşlar, “Biz Bayraklılar olarak seni ilçemizi çöplüğe döndür diye seçmedik. Nerede Belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri? Neden çalışmıyorlar. Başkan olarak neden ilçene sahip çıkmıyorsun” diye sordu.

Bayraklı’nın neredeyse her sokağında aynı görüntülerin olduğunu belirten vatandaşlar, temiz bir çevrede yaşamak istediklerini vurgulayarak, “Başkan Önal koltuğundan kalk ve ilçene bir bak. Reva mı bu bize? İlçe sanki kaderine terk edilmiş gibi. Hizmet bekliyoruz. İlçemizin bu görüntülerle anılmasını istemiyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri