Başkan Önal: Temizlik seferberliğimizi sürdüreceğiz!

Bayraklı Belediyesi, vatandaşların Kurban Bayramı'nı hijyenik bir ortamda geçirebilmeleri için tüm hazırlıklarını sürdürüyor.‘Temiz çevre temiz Bayraklı’ hedefiyle çalıştıklarını vurgulayan Başkan İrfan Önal, "Temizlik seferberliğimizi sürdüreceğiz" dedi.

MEDYA EGE - Bayraklı Belediyesi, bu yıl 16 Haziran'da başlayacak olan Kurban Bayramı'nın huzur ve güven içinde geçmesi için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda çalışmalarına Yamanlar Mahallesi'nde devam eden Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, cadde ve sokakların, çöp konteynerleri ile çevredeki otların temizlik işlemini gerçekleştirdi.

Ekipler tarafından hummalı bir şekilde sürdürülen çalışmaları, Bayraklı Belediye Başkan İrfan Önal yerinde inceledi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ilçenin her mahallesinde, her sokağında temizlik seferberliğini sürdüreceklerini belirten Başkan İrfan Önal, açıklamasına şu notu düştü:

"Temiz çevre temiz Bayraklı’ hedefiyle hız verdiğimiz çalışmalarımıza Yamanlar Mahallemizde devam ettik.

Kurban Bayramı öncesi cadde ve sokaklarımızı, çöp konteynerlerini, çevredeki otları ekiplerimizle baştan sona temizledik. İlçemizin her mahallesinde, her sokağında temizlik seferberliğimizi sürdüreceğiz!

Sıcak havalarda ilçemizin temizliği için sokaklarda özveriyle çalışan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri