Başkan Pehlivan: Kadim kentimizi birlikte yöneteceğiz

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, Muhtarlar günü kapsamında düzenlenen törene katıldı. Muhtarlarla bir araya gelen Pehlivan, “Kadim kentimizi birlikte yöneteceğiz” dedi.

MEDYA EGE – İlçedeki çalışmalarıyla dikkat çeken Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, Muhtarlar günü kapsamında düzenlenen törene katıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan Çelenk Sunma Töreninin ardından Menemen Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden Pehlivan, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Menemenli vatandaşların sorunlarının ve taleplerinin hızlı çözüme kavuşturulmasında muhtarların öneminde değinen Pehlivan, her daim iş birliği içerisinde çalışacaklarını ifade etti.

Muhtarların doğrudan demokrasinin gerçek temsilcisi olduğunu kaydeden Pehlivan, törene ve ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Başkan Pehlivan’ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Bugün ilçe protokolümüz ile birlikte Cumhuriyet Meydanımızda, 19 Ekim Muhtarlar günü kapsamında düzenlenen Çelenk Sunma Törenine iştirak ettik ve Menemen Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ettik.

Doğrudan demokrasinin gerçek temsilcisi muhtarlarımızla birlikte çalışmaya, birlikte üretmeye ve bu kadim kenti birlikte yönetmeye devam edeceğiz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri