Başkan Pehlivan: Sosyal güvenlik hizmetlerimizi güçlendireceğiz!

İzmir Sosyal Güvenlik İl Müdürü Hidayet Baydilli'yi makamında ağırlayan Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, iş birliği vurgusu yaparak "Sosyal güvenlik hizmetlerimizi daha da güçlendirmeye devam edeceğiz" dedi.

MEDYA EGE - İzmir Sosyal Güvenlik İl Müdürü Hidayet Baydilli, Menemen Belediyesi'ne ziyarette bulundu. Baydilli'nin Belediye Başkanı Aydın Pehlivan ile bir araya geldiği görüşmede, ilçedeki çalışmalara ve sosyal güvenlik hizmetlerine yönelik konular masaya yatırıldı.

Gerçekleşen ziyaretin ardından Baydilli, Başkan Pehlivan'a çalışmalarında başarılar dileyerek misafirperverliği için teşekkür etti. Pehlivan ise İzmir Sosyal Güvenlik İl Müdürü Hidayet Baydilli'ye bugüne kadar emekliler ve çalışanlar için yapmış olduğu başarılı çalışmalar için teşekkür ederek her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Sosyal medya hesabı üzerinden ziyarete ilişkin paylaşımda da bulunan Başkan Pehlivan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Belediyemizi ziyaret eden SGK İzmir İl Müdürü Hidayet Baydilli ile gerçekleştirdiğimiz verimli görüşmeler için kendisine teşekkür ediyorum. İşbirliğimiz ve karşılıklı desteklerimizle, sosyal güvenlik hizmetlerimizi daha da güçlendirmeye, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaya kararlılıkla devam edeceğiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri