Başkan Pehlivan'dan tebrik ziyareti: Durmak yok yola devam!

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, Ak Parti Menemen İlçe Başkanlığı'na yaptığı ziyarette yeni dönem için tekrar göreve seçilen Hakkı Durmaz'ı tebrik etti. Dayanışma vurgusu yapan Pehlivan, "Durmak yok, yola devam" mesajı verdi.

MEDYA EGE - Geçtiğimiz günlerde Menemen Belediyesi Tepe Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen AK Parti Menemen İlçe Başkanlığı'nın 8.Olağan Kongresi, tek aday olarak gösterilen mevcut İlçe Başkanı Hakkı Durmaz'ın yeniden göreve seçilmesi ile tamamlanmıştı.

Yapılan kongrenin ardından Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, ilçe teşkilatını ziyaret ederek Durmaz'ı tebrik etti. Görüşmede, Menemen'i ileriye taşıyacak çalışmalara yönelik istişarelerde bulunuldu.

Partililerle sohbet ederek dayanışma vurgusu yapan Başkan Pehlivan, sosyal medya hesabı üzerinden ziyaretine ilişkin bir paylaşım yaparak şu ifadeleri kullandı:

"Birlik ve beraberlik içinde Menemen’imize daha güzel hizmetler sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Yeni dönemde de ilçemizi daha ileriye taşımak için hep birlikte, omuz omuza yürüyerek daha büyük başarılara imza atacağımıza inancımız tam. Tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor, bu güçlü ekibin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Durmak yok, yola devam!"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri