Başkan Sengel: Çeşmelerimizden kaliteli içme suyu akacak!

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Kuyumcu Mevkii’nde bulunan suyun içme suyu projesi ile değerlendirilmesi için toplantı gerçekleştirdi. Sengel, “Çeşmelerimizden kaliteli içme suyu akacak!” dedi.

MEDYA EGE – İlçedeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Başkan Sengel, İZSU Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiler ışığında Kuyumcu Mevkii’nde bulunan suyun içme suyu projesi ile değerlendirilmesi üzerine muhtarlarla istişarelerde bulundu.

Projenin gerçekleşmesi sonucunda “Çeşmelerimizden kaliteli içme suyu akacak!” diyen Başkan Sengel, “Kısa bir süre önce İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cemil Tugay’ın katılımıyla gerçekleşen koordinasyon toplantısında konuştuğumuz konu ile ilgili İZSU Genel Müdürlüğü emekçilerine çalışmaları için çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Efes Selçuk için var güçleriyle çalışacaklarını belirten Başkan Sengel, vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri