Başkan Türkmen vatandaşına kulak ver!

Kemalpaşa Ulucak Mahallesi’nin içler acısı hali tepkilere neden oldu.

Çöp ve moloz atıklarıyla kaderine terk edilen mahalle sakinleri, “Başkan Türkmen daha önce belediye başkanlığı yaptığı Ulucak’a sahip çıkamazken, Kemalpaşa’ya nasıl sahip çıkacak” dedi.

MEDYA EGE – Kemalpaşa’da çevre kirliliği bitmek bilmiyor. Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen’in 1999 ile 2009 yılları arasında Ulucak Belediye Başkanlığı yaptığı ve şu an ilçeye bağlı olan Ulucak Mahallesi’nin içler acısı hali tepkilere neden oldu.

Mahallenin birçok yerinde çöp, moloz gibi atıklar görülürken, duruma isyan eden vatandaşlar, “Başkan Türkmen daha önce 10 yıl belediye başkanlığı yaptığı Ulucak’a sahip çıkamazken, Kemalpaşa’ya nasıl sahip çıkacak?” diye sordu.

Mahallenin kaderine terk edildiğini belirten çevre halkı, “Sokaklarımız çöpten, molozdan geçilmiyor. Bu mu bizim hak ettiğimiz. Nerede Başkan Türkmen. 10 yıl belediye başkanlığı yaptığı Ulucak şimdi resmen çöp deposu oldu. Türkmen artık üç maymunu oynamayı bıraksın. Vatandaşına ve ilçesine sahip çıksın” diyerek tepki gösterdi.

Mahallenin temizlenmesini isteyen vatandaşlar, “Sesimizi duyuramamaktan yorulduk. Kemalpaşa Belediyesi ilçenin çevre sorununu görmezden geliyor. Başkan Türkmen’in ve Belediye ekiplerinin artık bu soruna bir çözüm bulmasını istiyoruz” dedi.

Çöpler ve molozlar nedeniyle sağlıklarının da tehdit altında olduğunu vurgulayan vatandaşlar, “Bizim tek derdimiz temiz bir ilçede, sağlıklı bir şekilde yaşayabilmek. Belediye artık bu sorunu görmezden gelemez. Her geçen gün çevre felaketi giderek büyüyor. Acil önlem alınmasını ve bu kirliliğe sebep olan kişilere de ceza kesilmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çevre Haberleri