Başkan Yetişkin: Halkın ihtiyaçlarına kulak veriyoruz

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Yetişkin, “Halkın ihtiyaçlarına kulak veriyoruz” dedi.

MEDYA EGE – Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, başkan yardımcılarıyla birlikte muhtarlarla bir araya geldi. İlçedeki temel sorun ve taleplerin ele alındığı buluşmada iş birliği mesajı verildi.

Vatandaşların her türlü ihtiyacı ve sorununa karşı yanlarında olduklarını belirten Başkan Yetişkin, “Halkımızın ihtiyaçlarına kulak veriyor, her mahallemizi eşit bir şekilde geliştirmek için çalışıyoruz” dedi.

Hedeflerinin Seferihisar’ı daha güzel bir geleceğe taşımak olduğunu vurgulayan Başkan Yetişkin, o anları sosyal medya hesabından da paylaşarak şu ifadelere yer verdi:

“Bugün belediye başkan yardımcılarımızla birlikte ilçemizin kıymetli muhtarlarıyla bir araya geldik. Mahallelerimizdeki ihtiyaçları, sorunları ve yapılacak projeleri hep birlikte değerlendirdik. Seferihisar’ımızı daha güzel bir geleceğe taşımak için dayanışma ve iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri