Başkan Yıldız: Alın teri en kutsal değerimiz!

Harmandalı Şantiyesi'nde işçilerle bir araya gelen Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, "Alın teri en kutsal değerimiz; aramızdaki köprü; ‘doğruluk köprüsü’" ifadelerini kullandı.

MEDYA EGE - Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, güne Harmandalı Şantiyesi'nde çalışan emekçilerle bir araya gelip kahvaltı ederek başladı. Ziyaretinde işçilerin sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Yıldız, "Alın teri en kutsal değerimiz; aramızdaki köprü; ‘doğruluk köprüsü’" ifadeleriyle emeğin ve emekçinin her zaman yanında olduklarının mesajını verdi.

"Emekçi varsa hizmet, emek varsa gelişmek ve büyümek var" diyen Başkan Yıldız, sosyal medya hesabı üzerinden ziyaretine ilişkin videolu bir paylaşımda bulundu. Yıldız, gerçekleştirdiği ziyarette işçilere seslenerek şunları söyledi:

"Bugün 6.ayını doldurmuş bir belediye başkanı olarak karşınızda duruyorum. 6 ay önce ne söylediysem, bu 6 ay içerisinde her zaman her yerde aynı şeyleri söyleyerek bugün alnımın açıklığıyla karşınızda duruyorum. Güzel günler olduğu kadar zor günleri de her beraber geçirdik ama şunu hep bilmenizi istiyorum; burada ne söylüyorsam belediyede de, sokakta da, pazarda, kafede, cadde de benimle denk geldiğinizde aynı şeyleri duyacaksınız. Gerçeği bilirsek ne benim size hakkım geçer, ne de sizin benden fazla beklentiniz olur. Bu şantiyeye her geldiğimde aynı şeyi söylüyorum; ben burayı doğal haliyle seviyorum, yani buraya ayaklarım zaruri gelmiyor. Sizler bu şantiyede benden daha çok emeği olan insanlarsınız, 8 saat mesai yapıyorsunuz. Sizler burayı sevmezseniz, sahiplenmezseniz burası iyi gitmez. Ben ne varsa dürüstçe anlatmayı tercih ediyorum. Sizinle bizim aramızda bir köprü olacaksa bu doğruluk köprüsü olsun. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri