Başkan Yıldız: Çiğlileri konfora kavuşturacağız

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, ilçe genelindeki çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirtti. Başkan Yıldız, Sasalı’daki çalışmaları da değerlendirerek, “Çiğlileri konfora kavuşturacağız” dedi.

MEDYA EGE – Modern ve güvenli bir kent için çalışmalarını hız kesmeden devam eden Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Sasalı’ya yeni bir soluk kazandırmak için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Başkan Yıldız, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Sasalı’da alt yapı çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirterek, iş birliği içerisinde Çiğli’yi yaşanabilir hale getireceklerini ifade etti.

Gazi Çiçek Caddesi’nde kullanılmayan ve pek çok açıdan tehdit unsuru olan sulama kanallarının kapatıldığını da belirten Başkan Yıldız, Çiğli’de doğal ve yeşil alanlar başta olmak üzere, geniş yollar ve kaldırımlar, bisiklet yolu gibi çalışmalarında hızla yapılacağını vurguladı.

Çalışmalara ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Başkan Yıldız, şu notu düştü:

“Sasalı’ya yeni bir soluk kazandırmak için, Büyükşehir Belediyemizle birlikte alt yapı çalışmalarını sürdürürken; üst yapıyı da yaşamsal bir konfora kavuşturmak için çalışıyoruz.

Gazi Çiçek Caddesi’nde kullanılmayan ve pek çok açıdan tehdit unsuru olan sulama kanallarının kapatılarak üzerine halkımız için yeni bir dünya kurmak için kolları sıvadık. Kent Tarihi ve Tanıtımı Dairesi Başkanı Sayın Hasibe Velibeyoğlu ile projemizi yerinde paylaştık.

Kötü görüntü yerine bisiklet yolu;

Sivrisinekler yerine doğal ve yeşil alanlar;

Karanlık yerine, ışıl ışıl aydınlatmalar;

Geniş yollar ve kaldırımlar…”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri