Başkan Yıldız: Elimizden geleni ardımıza koymayacağız

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Samet Çakır Ortaokulu öğrencisi özel çocukları ziyaret etti. Başkan Yıldız, “Çocuklarımızın geleceği için elimizden geleni ardımıza koymayacağız” dedi.

MEDYA EGE – Eğitime ve öğrencilerin gelişimine önem veren Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Samet Çakır Ortaokulu öğrencisi özel çocukları ziyaret etti. Çocuklarla birlikte sohbet eden Başkan Yıldız, talepleri ve sorunları dinledi. Yıldız, çocuklara tuttuğu takımların üniformalarını hediye ederken, çocukların geleceği için daha çok çalışacaklarını ifade etti.

Çiğli Belediyesi olarak tüm öğrencilerin yanında olmaya çalıştıklarına vurgu yapan Yıldız, çocukların bu ülkenin geleceği olduğunun altını çizerek, desteklerin devam edeceğini söyledi.

O anlara ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Başkan Yıldız, şu notu düştü:

“Tuttuğum sözlerin en anlamlısı, en mutlu edeni buydu.

Tuttukları takımların formalarına kavuşan Samet Çakır Ortaokulu öğrencisi özel çocuklarımızın gözlerindeki ışığı görmek; yüreklerinin heyecanla atışını duymak dünyalara bedeldi. Onların ve ailelerinin geleceği daha büyük umutlarla karşılamaları için elimizden geleni ardımıza koymayacağız.

Okulumuzun bahçesinde, beni sevgi seliyle karşılayan tüm çocuklarımızı da gözlerinden öpüyorum…”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri